Kurucumuz

FETHİ KAYA

1972 yılında Elazığ’da doğan Kaya, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi , İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek Lisansını 2004–2006 yılları arasında Beykent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı’nda tamamladı. İngilizce ve iyi derecede Arapça bilmektedir.

İSKİ Genel Müdürlüğü Basın Yayın Müdürlüğü ‘nde memur olarak göreve başladıktan sonra buradaki görevinden ayrılarak,  Antik GROUP şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı olarak ticari hayata atıldı.

Sivil Toplum Kuruluşları ile yaptığı çalışmalara yoğunlaşarak akademik ve siyasi birikimini uzun yıllar bu yönde değerlendirdi.

2001 Yılından beri siyasi ve sosyal hayatta aktif rol almaktadır.

Fethi Kaya, 2016 yılında eğitim konusundaki ideallerini de hayata geçirmek üzere Özel Uğur Avcılar Okulları kuruculuğunu üstlendi.

Kurumu, tanınan ve seçilen bir eğitim yuvasına dönüştürme misyonunu benimseyerek Anadolu Lisesi yanında Özel Uğur Avcılar Ortaokulunu da eğitim camiasına kazandırdı. Ayrıca ülkemizin mesleki eğitimdeki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Sağlık Meslek Lisesi oluşumuna devam kararı aldı.

Bugün kurucusu olduğu Özel Uğur Avcılar Okulları belirttiği misyon ve vizyon çerçevesinde, değerlerini koruyarak, bölgenin özel eğitim konusundaki ihtiyaçlarına cevap vermektedir.